Friday, June 28, 2013

Sports Day '13

Assalamualaikum,
Annyeonghasaeyo,
Vanakkam,
Ni hao.

(This entry might consist a lots of pictures, videos, and else so of course it'll be a very long entry. Stay tuned!)  

Last Thursday, 200613 was such a blessing, Alhamdulillah. My school which is SMK Batu 8 have done with our Sports Day '13 successfully without any haze surrounding us (or maybe ada tapi very little hihihi). Tapi bersyukur sangat-sangat because ada sekolah yang belum langsungkan lagi Hari Sukan diorang but, we've done it.
Alright, lets begin!

First of all, semua unit beruniform kasi mereka punya tabik springggg dekat cecikgu dulu. Nampak seragam je kan?




Then, diikuti pula dengan tabik springggg daripada 5 rumah sukan yang mempunyai daya kreativiti yang berbeza! Look at them, Temenggung with Encik Mokhtar's scooter, Hulubalang with their PeterPan and TinkerBell's costume, Laksamana are united as one, Bendahara with their tiger and mine, Syahbandar are so simple with 6 of us wearing traditional costume :)


After all this kawad kaki, ada bacaan doa dan rukun negara dari Muhd. Amirul Fikry yang poyossss dan jet jet encem padahal tak pun bhahahahaha dan Jignesh Gopalan memberi command yang kuat nak mampuih without using microphone! Pehhh suara dia wei gempaks gilas! 


Lepas tu ada pulak Datuk mana tah ni nak bagi speech hehehehe. Tudiaaa, Ustaz Zailani tidak digilai ramai


Setelah selesai ucapan 359 567 rangkap (ok tipu je ahaks!) bermulalah persembahan yang gempaakk daripada Kumpulan Pancaragam sekolah atau lebih dikenali oleh Cikgu Saiful sebagai Pancagaram hahahhaha. 

Sorry for the bad quality but thanks to Chi Shen for this video :)

Maka dengan itu, bermulalah acara lari dari rumah oleh para pelajar yang tidak bertauliah hahahaha. Yes yes yes, I fail in making people laugh. Acara larian ni best because we can give them moral supports in case they're tired ataupun dah lemah semangat. I shouted like there's no tomorrow until I have sore throat the next day hahahaha! But, it was fun :)

run baby run, don't ever look back~~

Suzanne wanted to cut off my lil Charis but too bad she can't hehehe

Alright, enough with this thingy now let's move on to performances.

TEMENGGUNG!

HULUBALANG

LAKSAMANA

BENDAHARA

 Frankly talk, it was my first time participated in something during Sports Day ever and guess what, my team, SYAHBANDAR, won the performance and overall for the very first time!!!! So, we were the first team to show our talents to the audience and juries. 

Full results:
1. SYAHBANDAR
2. TEMENGGUNG
3. LAKSAMANA
4. BENDAHARA
5. HULUBALANG

Alhamdulillah, God bless us on that morning and Syahbandar won almost everything. Eh cop, except for tarik tali because we don't have obese guys sebab semua maintain handsome hahahhahahaa unlike Hulubalang :p And, we don't have Olahragawati and Olahragawan but we made it, Alhamdulillah.. 
 
LOVE YOU ALL!!!!

1 comment: