Saturday, January 11, 2014

Ramaikan Follower, Raikan Ukhuwah

Assalamualaikum blogger blogger sekalian.

Ini merupakan segment pertama yang saya join untuk tahun 2014 dan begitu juga dengan tuan empunya blog iaitu Abak yang baru pertama kali menganjurkan segment seperti ini jadi apasalahnya kalau kita berikan sokongan dekat dia kan?

Segment ni tak kisah pun blog kita tu cantik atau tak sebab objektif utama segment ni sebenarnya untuk meningkatkan bilangan follower & viewers serta trafik di blog kita. Sambil tu boleh lah ber-blogwalking & berkenalan sesama sendiri... tapi bukan mengorat yeeee. Hahaha.

Untuk ketahui cara-cara, dan syarat-syarat untuk join segment ni bolehlah click dekat banner yang tersergam indah di bawah ni.

 

Kalau dah join tu, jangan lupa blogwalking ye! :)

45 comments:

  1. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
    Abak Follow sini ^_^

    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    ReplyDelete
  2. thanks follow me . done follow u back .

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen yang sama. done follow
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

    ReplyDelete
  5. Salam datang singgah dan follow balik :D

    ReplyDelete
  6. Membalas kunjungan dari segmen yang sama:)

    ReplyDelete
  7. thanks follow me ... done follow u back .

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, jemput join contest yg saya anjurkan. ;) http://sumanya-lillah.blogspot.com/2014/01/contest-maulidur-rasul.html

    ReplyDelete

  9. Salam singgah bw dari segmen yg sama.. saya follow sini.. Salam ukhwah.. :)
    http://adimavitaminshop.blogspot.com/2014/01/segmenramaikan-follower-raikan-cinta.html

    ReplyDelete
  10. sy dari segmen yg sama..dtg blogwalking sambil tambah kenalan..:)

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yg sama..

    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    salam perkenalan..

    ReplyDelete
  12. Gemawan senja menyapa sepi,
    Berkolek sampan kemudi ke hulu;
    Berkayuh laju hamba ke mari,
    Ke teratak ini singgah dahulu.

    s.a.l.a.m.k.e.n.a.l.b.e.r.t.a.l.i.k.a.n.u.k.h.w.a.h

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  13. 432 follow sini .salam ukhuwah.

    jemput datang

    http://www.beehazack.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  14. Assalam perkenalan ..
    BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
    jumm balas2 terjah ..
    Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

    ReplyDelete
  15. salam..singgah dari segmen yang sama..jemput follow blog saya juga..:)
    http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  16. ayu singgah dari segmen yg sama.. ada masa nnati singgah la ke blog ayu ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  17. singgah dari segmen yg sama..jemput follow blog saya juga... :)
    http://maszie.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
    http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum..Singgah dari segmen yg sama.Jemput singgah ke blog.. salam ukhuwah:)
    done follow :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  20. Terima kasih semuanya!!! Saya memang follow back, lawat blog korang tapi takdelah sampai nak reply sorang-sorang dkt sini. Saya reply pada blog masing-masing supaya lebih senang. Terima kasih tau!! :D

    ReplyDelete
  21. Salam, miss dari segmen yang sama ^^

    Isi tabung.
    Salam ukhwah :)

    Terjah sini balik :D http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-jadi-rakan-blogger-miss.html

    Jom join :3

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum.. bw dari segmen yang sama.. Salam ukhwah dan sukses selalu :)

    ReplyDelete
  23. Salam.. Jie dtg dari segmen sama..
    http://www.jiesusanos.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  24. Done Follow awak :)
    http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  25. Selamat bersegmen, all the best ^_^


    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah kalau berkesempatan.. All the best utk Acik ye! Kalau ada rezeki, menang lah tu, insyaAllah :)

      Delete
  26. datang dari segment yang sama follow me back... salam kenal semua http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  27. morning! singgah sari segmen sama. Done follow sini.. #456
    Jemput singgah blog awan ye. ;) Salam kenalan.

    http://awansamudera.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  28. salam ukhuwah..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    follow done.
    wish you all the best :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  29. salam kawan.

    datang ziarah dari segmen yg sama.
    sy masih baru. mohon tunjuk ajar. tq :)

    ReplyDelete
  30. Salam kenal dari segmen yg sama. Jemput ke blog akak http://hebatkan.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  31. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhuwah
    Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  32. salam,,,saya datang dari segmen yang sama,..... =)
    Saya dah follow awak....jemput datang dan follow blog saya ye... =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  33. Salam persahabatan. Singgah dari segmen yang sama... Semoga persahabatan kita berkekalan hendaknya...

    ReplyDelete
  34. salam, sy dtg & follow. feel free to hit me back.
    http://sweetmemories4u.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. balas kunjungan dan follow sini :) Good luck ;)

    ReplyDelete
  36. Dtg dri segmen yang sama ..
    Mira follow awak ..
    jemput datang ke blog Mira

    http://gadizspectacles.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  37. salam ukhwah, done follow ^^,

    join too..

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

    salam perkenalan ^^

    ReplyDelete
  38. Hai Biela. Thanks for the convincing advise dekt blog Nisa. Done follow here. Nisa from the same segmen. Balas kunjungan semula. Terima kasih ya follow blog Nisa. :)) http://nisaorked.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  39. #478
    assalamualaikum..
    salam ukhuwah fillah...
    syasya datang dari segmen yang sama...
    done follow awak... ^_^

    http://sya-syasweet.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  40. salam ukhuwah.. datang singgah sini dari segmen yg sama..
    follower #478

    ReplyDelete
  41. Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  42. assalamualaikum, saya dari segmen yang sama..:) salam ukhwah dari saya...

    all the best !!!

    Jom blogwalking :)

    http://mutiarasubuh1.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete